Başkan Keskin’den grevdeki işçilere destek!

Başkan Keskin’den grevdeki işçilere destek!
23 Haziran 2024 18:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Dörtyol ilçesinde metal sektöründe faaliyet gösteren Yolbulan fabrikasında, işçilerle işveren arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle grev kararı alan işçilere destek mesajı yayımladı. Keskin, işçilerin haklarını savunarak, temel ihtiyaçlarını karşılamanın zorlaştığı bu dönemde işçilerin yanında olduklarını belirtti.

 

 

“Emekçi işçilerimizin yanındayız” diyen Erdinç Keskin, Dörtyol ilçesinde metal sektöründe faaliyet gösteren ve profil demir üreten Yolbulan fabrikasında yaşanan grev sürecine dikkat çekti. Keskin, işçilerin haklarını aramak adına başlattıkları bu grevde onların yanında olduklarını ve seslerini duyurmak için destek verdiklerini ifade etti.

Keskin, “Artık temel ihtiyaçları dahi karşılamanın zor olduğu bu dönemde insanlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor,” diyerek, işçilerin karşılaştıkları ekonomik zorluklara vurgu yaptı. Ülkenin ekonomik koşullarının işçi ve emekçi kesim üzerinde büyük bir yük oluşturduğunu belirten Keskin, adil ve yaşanabilir ücretler için işçilerin verdikleri mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

 

 

“Emekçilerimizin haklarını savunmak bizim önceliğimizdir. İşçilerimizin daha iyi çalışma koşullarına sahip olması, ailelerinin refah içinde yaşaması için verilen bu mücadelede yanlarındayız,” dedi. İşçilerin hak ettikleri koşullara kavuşması için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade eden Keskin, işçi haklarının korunması ve geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Keskin, işçiler ve işveren arasında uzlaşının sağlanmasının önemine değinerek, grevin bir an önce sonlanması temennisinde bulundu. “Umuyoruz ki işçiler ve işveren arasında uzlaşı olur ve grev sonlandırılır,” diyen Keskin, işçilerin sesine kulak verilmesi ve haklarının korunması gerektiğini belirtti. CHP olarak her zaman emekçi işçilerin yanında olduklarını ve hak mücadelesinde destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.