Başkan Kaya: Koltuğunda oturan bir başkan olmayacağım!

Başkan Kaya: Koltuğunda oturan bir başkan olmayacağım!
21 Haziran 2024 11:28

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Başkan Kaya, “Biz koltuğunda oturan bir başkan olmayacağız, milletvekilliğimiz döneminde olduğu gibi, her zaman Trabzon sokaklarında vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

 

 

 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya,  Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Uzunsokak’taki işyerleri ve dükkanları ziyaret eden Başkan Kaya, esnafın  talep ve önerilerini dinledi.

 

Ziyaretler sırasında 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kaya, bu ilgiye teşekkür ederek, “ Göreve geldiğimiz ilk gün de söylediğimiz gibi; belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak. Biz asla ulaşılamayan bir başkan olmayacağız, bizi her zaman Trabzon’un sokaklarında olacağız. Ziyaretler sırasında esnaflarımızın taleplerini ve önerilerini de dinleme imkanım oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, almış olduğumuz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek ve Ortahisar’ımızı her açıdan daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmektir. Bu hedef doğrultusunda, elbirliğiyle hiç durmadan çalışacağız” diye konuştu.